Voor wie

Orthomoleculaire therapie kan breed ingezet worden, zowel preventief als voor het bestrijden van klachten. De mogelijkheden zijn zo divers dat aan praktisch alle ziekten gewerkt kan worden met behulp van voedingssupplementen.

Massagetherapie wordt toegepast, al dan niet in combinatie met orthomoleculaire therapie, bij relaties van mentale en fysieke klachten. Maar ook bij patiënten die kanker hebben (gehad), zoals bijvoorbeeld vrouwen met borstkanker die het in een aantal gevallen moeilijk vinden weer in contact met hun eigen lijf te komen. Wat soms met woorden niet lukt, lukt vaak wel met aanraking, respectvolle aanraking in een veilige omgeving.
Het lichaam kan niet liegen en kan soms voor verrassende inzichten zorgen. Ik loop een stukje mee in een proces van mogelijke acceptatie en daardoor ontspanning.

In beide gevallen wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam aangesproken en wordt geopereerd vanuit de gedachte dat de mens één geheel is van fysieke, geestelijke, emotionele, sociale en spirituele aspecten, die allen onlosmakelijk met elkaar verbonden zij en elkaar beïnvloeden.

Aanvullende informatie: Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring