Ervaringen

Foto Amy PfeifferDiverse klachten

Ingrid Baas biedt de mensen die ze behandelt een cocktail van kennis, ervaring, goede adviezen, een luisterend oor, een kritische noot en veel positiviteit. Met haar integere levenshouding, haar empathisch vermogen en haar wil om anderen daadwerkelijk tot hulp te zijn is ze een enorme aanwinst in een ingezet proces naar genezing en/of een betere gezondheid. Laten we wel wezen, uiteindelijk moeten we het allemaal zelf doen. Maar als je, bij jouw proces, behoefte hebt aan iemand die je voorziet van deskundige adviezen op het gebied van voeding, eetpatronen, supplementen of massagetherapie en die daarbij met je meedenkt en meeleeft: niet twijfelen, je telefoon oppakken en Ingrid bellen voor een afspraak. Ik was binnen de kortste keren volledig overtuigd van haar grote waarde!
SK uit Breukelen

Bloedvaten

Ik tob al anderhalf jaar met mijn vaten. Ziekenhuis in en ziekenhuis uit. Ik had geen energie en voelde me slap en lusteloos. Dankzij het advies van Ingrid om voedingssupplementen te gaan gebruiken, voel ik me nu energiek en fit. Afgelopen week ben ik weer aan mijn been gedotterd en zou een nacht in het ziekenhuis moeten blijven, maar ik was in zo’n goede conditie, dat ik diezelfde dag, ’s avonds, naar huis mocht. In eerste instantie stond ik wat sceptisch tegenover het slikken van de voedingssupplementen, maar ik kan alleen maar zeggen; Ingrid je hebt me fantastisch geholpen. Dank je wel, ik heb er weer zin in.
Jacques

Acne

Gedurende een lange periode had ik regelmatig last van ontstekingen zichtbaar op mijn huid. Al snel bleek dat lotion en anti-biotica kuren geen langdurig resultaat gaven, en de onrust van binnenuit kwam. In de persoonlijke gesprekken zorgt Ingrid voor een heldere uitleg en analyse van haar ideeen en adviezen. Door vervolgens concequent supplementen te nemen en goed op mijn eet- en leefgewoonten te letten, werden de onstekingen minder. Nog steeds merk ik dat deze aanvulling op mijn dagelijkse voeding zorgt voor balans en een energiek gevoel.
Berbel

Massagetherapie

Nadat er voor de 2e keer borstkanker was geconstateerd en vertrouwen in mijn eigen lichaam weg was, voelde ik mij heel onzeker. Ik ging opnieuw een angstige en onzekere toekomst tegemoet.
Gelukkig heb ik van Ingrid massagetherapie gekregen.
Deze massage heeft een positieve werking en invloed gehad op mijn ziekteproces en de verwerking ervan.
Ik heb me door de massage ondersteund gevoeld, en het gevoel gekregen dat ik niet helemaal alleen die moeilijke tijd door moest. De massage heeft mijzelf weer ruimte gegeven om positief en vol vertrouwen de toekomst in te gaan; dat was zonder massage veel zwaarder en moeilijker geweest.
Inge

Fybromialgie

Ik had veel last van vermoeidheid en pijnlijke spieren (Fybromialgie). Op advies van Ingrid Baas ben ik diverse voedingssupplemtenten gaan gebruiken. Sinds dien heb ik veel minder last van vermoeidheid en zijn mijn spieren ook minder pijnlijk.
Corry

Uit balans zijn

Mijn klacht lag op het psychische vlak. Ik was labiel en erg snel uit balans. Het leek wel of er van buitenaf niets nodig was om uit balans te raken. Het was een vervelend gevoel en ik werd er erg onzeker van. Ik kwam met “praten” wel verder maar mijn basis werd daar niet sterker door. Ingrid heeft met mij gezocht naar de juiste voedingssupplementen waarbij ze nauwkeurig mijn reactie op bepaalde supplementen in de gaten hield. Heel geleidelijk is mijn basis sterker geworden en ik kan nu zeggen dat er een stevige fundering “onder” mij is gegroeid. Het is een heerlijk gevoel. Zeker ook omdat ik dacht dat het “in mijn hoofd” zat en ik er mee moest leren leven.  Een prettige bijkomstigheid is dat mijn weerstand nu goed is en ik geen last heb van rond dwalende griep en verkoudheid.
Chantal

Eczeem

Het gaat heel goed met S! Hij heeft sinds we bij jou geweest zijn en de probiotica gestart zijn geen “aanvallen” meer gehad. Zijn huidje is in het algeheel enorm verbeterd, geen droogheid meer soms hoef ik hem niet eens in te smeren. Hij heeft nog wel een aantal plekjes die oplaaien, op z’n armen en in z’n knieholtes en voetjes, maar die zijn goed onder controle te houden. Een enkele keer moet ik hormoonzalf smeren maar dat is maar heel weinig!! Hij heeft nog wel eens jeuk maar ook dit is onder controle. Sinds deze week slaapt hij soms een nacht door! We zijn enorm blij en zien dat hij steeds vrolijker wordt en hij ontwikkelt zich goed.
J.