mrt
21
0

Geen snack na ontbijt

Vrouwen op dieet verliezen minder snel gewicht wanneer ze tussen het ontbijt en middagmaal naar een tussendoortje grijpen. Dat bleek uit een Amerikaanse studie uitgevoerd door het Fred Hutchinson’s onderzoekscentrum. Het probleem ligt vooral bij het feit dat er in de korte periode tussen twee maaltijden nog gegeten wordt.

Granola barEen snack tussendoor is zeker niet verboden, maar je dient er wel op te letten dat dit niet vlak na een maaltijd gebeurt. Een gezonde snack kan op andere momenten toch nuttig zijn om je ontembare honger te stillen.

feb
10
0

HotSpot dagen

Kennismakingssessies Holistic Pulsing tijdens de Hotspotdagen

header
Zaterdag 7 maart 13.00 – 16.00 uur en zaterdag 14 maart 11.00 – 16.00 uur
Locatie Bonifatiushuis, Kerkplein 18 te Breukelen

Een kennismakingssessie kost € 15,- per 20 minuten.

Geef je op door een mail te sturen of telefonisch 06 46197804.

Wat is Holistic Pulsing?

Holistic Pulsing is geen massage, het is een techniek waarbij het lichaamzachtjes wordt gewiegd en gestrekt in een bepaald ritme. Dit nodigt het lichaam uit om spanningen los te laten op diepere niveaus en meerdere lagen van ons energetisch lichaam. Holistic Pulsing maakt de weg vrij om het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer aan te sturen.

Ons lichaam bestaat uit ca. 70% water. Het is belangrijk dat dit kan stromen. Door opgebouwde spanningen kunnen blokkades ontstaan in deze stroming, vergelijkbaar met een stapel stenen in een rivier. Holistic Pulsing herstelt deze blokkades waardoor het water beter kan stromen, organen beter functioneren en klachten vrij zijn om te mogen verdwijnen. Zelfs de lichaamsritmes van het hart, ademhaling, lymfestelsel, spijsvertering en de spieren worden positief beïnvloed door Holistic Pulsing

mrt
26
0

Anti-Aging presentatie

Nieuwe datum! Laat je inspireren door de kennis vanuit de orthomoleculaire geneeskunde en cosmetica. Er zijn zoveel mogelijkheden om lekkerder in je vel te zitten en er stralend uit te zien.

Presentatie Anti-aging

mrt
11
0

Superfoods?

Blauwe bessenVelen zullen het gelezen hebben; het voedingscentrum heeft besloten dat superfoods onzin zijn, een marketingtruc! Ze hebben het over een superfood dat nooit al die voedingsstoffen die we nodig hebben in zich kan hebben. Wie dat beweert zeggen ze niet. En in dat opzicht ben ik het eens, natuurlijk kan een superfood geen vervanging zijn en moet je geen zakken goij bessen eten. Maar meerdere superfoods (hennepzaad, chiazaad, sesamzaad, bijenpollen, ashwaganda, blauwe bessen, ongebrande noten, broccoli kiemen,  enz) in juiste hoeveelheden, gecombineerd met verse groenten, hebben wel degelijk invloed. Het is goed voor je darmen en maakt je lichaam beter bestand tegen allerlei ziektes. Je krijgt een betere weerstand en wie wil dat nou niet. Al met al een “kort door de bocht” artikel.

feb
24
0

Anti-Aging presentatie

Anti AgingI